למפעל מזון בראשל"צ דרוש/ה הנדסאי/ת.
מענה ופתרון לבעיות טכנולוגיות בייצור.
טיפול בנושאי הבטחת איכות (חריגות, נהלים והוראות עבודה, HACCP).
שיפור תהליכים ומרשמים לטובת התייעלות וחסכונות.
60 אחוז משרה.
עובד/ת חברה מהיום הראשון.
תנאים מעולים למתאימים!
מענה ופתרון לבעיות טכנולוגיות בייצור.
טיפול בנושאי הבטחת איכות (חריגות, נהלים והוראות עבודה, HACCP).
שיפור תהליכים ומרשמים לטובת התייעלות וחסכונות.
60 אחוז משרה.
עובד/ת חברה מהיום הראשון.
תנאים מעולים למתאימים!
דרישות:
הנדסאי /ת מזון/ביוטכנולוגיה בהתמחות בתחום המזון/פארמה- חובה.
מינימום שנת ניסיון בתפקיד דומה ממפעל מזון- חובה.
שליטה מלאה בעברית ובאנגלית- דיבור. המשרה מיועדת לנשים ולגברים כאחד.
הנדסאי /ת מזון/ביוטכנולוגיה בהתמחות בתחום המזון/פארמה- חובה.
מינימום שנת ניסיון בתפקיד דומה ממפעל מזון- חובה.
שליטה מלאה בעברית ובאנגלית- דיבור. המשרה מיועדת לנשים ולגברים כאחד.