טיפול בהיבטים הטכנולוגיים של תהליכי הייצור השוטפים.
פתרון בעיות בייצור וייזום תהליכי שיפור.
אופטימיזציה של תהליכי הייצור ותהליכים תומכים בייצור.
כתיבה ועדכון של הוראות העבודה בתחום האחריות ובקרה על יישומם.
הדרכות עובדים בשוטף וליווי עבודה בקו.
טיפול שוטף בחריגות טכנולוגיות בתהליך, חברות בצוותי בטיחות מוצר.
הטמעה בשטח של ציוד תהליכי חדש משלב האפיון ועד לשלב ההרצה.
עבודה צמודה מול מנהל ייצור, תפ"י, רכש ואבטחת איכות
העבודה באזור תעשייה מילואות דרום
פתרון בעיות בייצור וייזום תהליכי שיפור.
אופטימיזציה של תהליכי הייצור ותהליכים תומכים בייצור.
כתיבה ועדכון של הוראות העבודה בתחום האחריות ובקרה על יישומם.
הדרכות עובדים בשוטף וליווי עבודה בקו.
טיפול שוטף בחריגות טכנולוגיות בתהליך, חברות בצוותי בטיחות מוצר.
הטמעה בשטח של ציוד תהליכי חדש משלב האפיון ועד לשלב ההרצה.
עבודה צמודה מול מנהל ייצור, תפ"י, רכש ואבטחת איכות
העבודה באזור תעשייה מילואות דרום
דרישות:
מהנדס מזון/ ביוטכנולוגיה – חובה.
ניסיון קודם כטכנולוג/ית בתעשיית המזון- חובה!
יכולת עבודה בסביבה משתנה.
יכולת עמידה בלחצים וביעדים.
נכונות לשעות עבודה מרובות
חשיבה אסטרטגית וראייה מערכתית.
יכולת עבודה ולמידה עצמאית ויצירתיות.
אנגלית טכנית ברמה טובה מאוד.
* המשרה מיועדת לנשים ולגברים כאחד.
מהנדס מזון/ ביוטכנולוגיה – חובה.
ניסיון קודם כטכנולוג/ית בתעשיית המזון- חובה!
יכולת עבודה בסביבה משתנה.
יכולת עמידה בלחצים וביעדים.
נכונות לשעות עבודה מרובות
חשיבה אסטרטגית וראייה מערכתית.
יכולת עבודה ולמידה עצמאית ויצירתיות.
אנגלית טכנית ברמה טובה מאוד.
* המשרה מיועדת לנשים ולגברים כאחד.