התפקיד כולל:
– ניהול ותפעול שוטף של קווי הייצור והאריזה.
– הכנת תוכניות עבודה, לוחות זמנים ומעקב אחר ביצוע.
– ניהול הזמנות חומרי גלם, מלאי תוצג ולוגיסטיקה.
– אחריות על תפעול ותחזוקה שוטפת של הציוד וקווי הייצור.
– עמידה ביעדי איכות, בטיחות ותקנים ייעודיים לתחום המזון.
– הובלה והטמעה של תהליכי התייעלות ומצוינות תפעולית, שגרות עבודה ובקרה
דרישות:
דרישות:
– ניסיון בניהול מפעל/תפעול/ייצור – במפעל בתחום המזון – חובה.
– יכולת ניהול צוותים גדולים.
– ידע בתקני איכות ובטיחות הנהוגים בתחום המזון
– הכרת תהליכי ייצור מזון ואפייה, ציוד ושיטות עבודה – יתרון
– תואר ראשון בהנדסה / מנהל עסקים – יתרון משמעותי.
– הכרות עם מתודולוגיות מצוינות תפעולית (LEAN) – יתרון. המשרה מיועדת לנשים ולגברים כאחד.
דרישות:
– ניסיון בניהול מפעל/תפעול/ייצור – במפעל בתחום המזון – חובה.
– יכולת ניהול צוותים גדולים.
– ידע בתקני איכות ובטיחות הנהוגים בתחום המזון
– הכרת תהליכי ייצור מזון ואפייה, ציוד ושיטות עבודה – יתרון
– תואר ראשון בהנדסה / מנהל עסקים – יתרון משמעותי.
– הכרות עם מתודולוגיות מצוינות תפעולית (LEAN) – יתרון. המשרה מיועדת לנשים ולגברים כאחד.