לקיבוץ יגור דרוש/ה מנהל /ת לענף המזון של הקיבוץ.
התפקיד כולל: אחריות ניהולית כוללת על מערך המזון ביגור – לקוחות פנים וחוץ.
ניהול כולל של מטבח, חדר אוכל, מרכולית וניהול צוות עובדים.
בניית תקציב שנתי ועמידה ביעדיו תוך ביצוע בקרה תקציבית שוטפת.
שימור רישיון יצרן ממשרד הבריאות. אחריות לתחום הרכש והמלאי.
התפקיד כולל: אחריות ניהולית כוללת על מערך המזון ביגור – לקוחות פנים וחוץ.
ניהול כולל של מטבח, חדר אוכל, מרכולית וניהול צוות עובדים.
בניית תקציב שנתי ועמידה ביעדיו תוך ביצוע בקרה תקציבית שוטפת.
שימור רישיון יצרן ממשרד הבריאות. אחריות לתחום הרכש והמלאי.
דרישות:
נדרש: ניסיון ניהולי ומקצועי בתחום המזון/הסעדה. ניסיון בניהול צוות עובדים.
ניסיון בהכנת וניהול תקציב. תודעת שרות גבוהה. יכולת עמידה בתנאי לחץ.
יכולת הבנה וניתוח דוחות כלכליים.
יושר ואמינות.
משרה מלאה גלובאלית עם גמישות לעבודה בשעות לא שגרתיות, כולל סופי שבוע וחגים על פי הצורך.
* המשרה מיועדת לנשים ולגברים כאחד.
נדרש: ניסיון ניהולי ומקצועי בתחום המזון/הסעדה. ניסיון בניהול צוות עובדים.
ניסיון בהכנת וניהול תקציב. תודעת שרות גבוהה. יכולת עמידה בתנאי לחץ.
יכולת הבנה וניתוח דוחות כלכליים.
יושר ואמינות.
משרה מלאה גלובאלית עם גמישות לעבודה בשעות לא שגרתיות, כולל סופי שבוע וחגים על פי הצורך.
* המשרה מיועדת לנשים ולגברים כאחד.