ניהול יחידת רווח והפסד
אחריות על מכירות ורווחיות תוך יצירת חוויה קולינרית ייחודית באירוח אישי ומקצועי
גיוס, ניהול ופיתוח מנהלים ועובדים ובניית צוות מנצח
אחריות על לוח משמרות
דגש על חוויית אירוח והובלת הצוות ברוח המסעדה
יכולת הנעת עובדים, הדרכה וחתירה למצוינות בכל רמה
עבודה עם דה פוינט לניהול צ'ק ליסט יומיים, מערכת נוכחות לניהול שעות ותשלום ומעקב במערכת Bites על הדרכות העובדים.
פיקוח על מלאי, איכות ובטיחות
ניהול ודאגה לתחזוקה שוטפת של הציוד
פיתוח קשרים עם האורחים שלנו
אחריות על מכירות ורווחיות תוך יצירת חוויה קולינרית ייחודית באירוח אישי ומקצועי
גיוס, ניהול ופיתוח מנהלים ועובדים ובניית צוות מנצח
אחריות על לוח משמרות
דגש על חוויית אירוח והובלת הצוות ברוח המסעדה
יכולת הנעת עובדים, הדרכה וחתירה למצוינות בכל רמה
עבודה עם דה פוינט לניהול צ'ק ליסט יומיים, מערכת נוכחות לניהול שעות ותשלום ומעקב במערכת Bites על הדרכות העובדים.
פיקוח על מלאי, איכות ובטיחות
ניהול ודאגה לתחזוקה שוטפת של הציוד
פיתוח קשרים עם האורחים שלנו
הזדמנויות לצמיחת קריירה מהירה
שכר תחרותי
בונוסים לביצועים רבעוניים
דרישות:
2-3 שנות ניסיון בניהול מסעדות בנפח גבוה ובקצב מהיר המשרה מיועדת לנשים ולגברים כאחד.
2-3 שנות ניסיון בניהול מסעדות בנפח גבוה ובקצב מהיר המשרה מיועדת לנשים ולגברים כאחד.