ניהול והובלת המסעדה בכל ההיבטים.
ניהול בין 35-50 עובדים, ממלצרים, מנהלי משמרת ועובדי המטבח.
ניהול המסעדה על פי מדיניות הרשת.
עבודה שוטפת מול ספקים חיצוניים.
בניית מערך ניהול, כזה שיאפשר לנהל את העסק גם מרחוק.
קידום הרשת ברשתות החברתיות.
גיוס עובדים והכשרתם.
ניהול בין 35-50 עובדים, ממלצרים, מנהלי משמרת ועובדי המטבח.
ניהול המסעדה על פי מדיניות הרשת.
עבודה שוטפת מול ספקים חיצוניים.
בניית מערך ניהול, כזה שיאפשר לנהל את העסק גם מרחוק.
קידום הרשת ברשתות החברתיות.
גיוס עובדים והכשרתם.
דרישות:
ניסיון מוכח בניהול מסעדה לפחות במשך שנה לפחות.
ניסיון מוכח בהדרכת עובדים.
רצון לגדול ולהתפתח ברמה הניהולית ואף לקחת חלק בשותפות בהמשך הדרך.
יחסי אנוש גבוהים, יכולת עבודה בלחץ
דקדקנות ושימת לב לפרטים הקטנים לצד מעוף, יצירתיות וראש גדול.
הבנה בניהול יחידה עסקית והבנה בדו"חות כספיים.
יכולת אנליטית.
HANDS ON
עבודה בשעות מאומצות, כולל שישי שבת וחגים המשרה מיועדת לנשים ולגברים כאחד.
ניסיון מוכח בניהול מסעדה לפחות במשך שנה לפחות.
ניסיון מוכח בהדרכת עובדים.
רצון לגדול ולהתפתח ברמה הניהולית ואף לקחת חלק בשותפות בהמשך הדרך.
יחסי אנוש גבוהים, יכולת עבודה בלחץ
דקדקנות ושימת לב לפרטים הקטנים לצד מעוף, יצירתיות וראש גדול.
הבנה בניהול יחידה עסקית והבנה בדו"חות כספיים.
יכולת אנליטית.
HANDS ON
עבודה בשעות מאומצות, כולל שישי שבת וחגים המשרה מיועדת לנשים ולגברים כאחד.