הובלת ההתנהלות הפיננסית בחטיבת האוכל
אחריות על בניית התקציב, בקרה חודשית מול תחזיות, ניתוח מגמות, סיכונים, הזדמנויות והצפת פערים
הובלה אג'נדת הרווחיות של החטיבה, שיפור תזרים והעלאת האפקטיביות של הפעולות העסקיות בחטיבה
BP למנהלי.ות התחומים השונים בחטיבה. מתן ידע פיננסי וכלים מקצועיים לקבלת החלטות עסקיות נכונות ובהתאם ליעדים
שותפות ותמיכה בהובלת מהליכי פרודוקטיביות ופיתוח עסקי.
אחריות על בניית התקציב, בקרה חודשית מול תחזיות, ניתוח מגמות, סיכונים, הזדמנויות והצפת פערים
הובלה אג'נדת הרווחיות של החטיבה, שיפור תזרים והעלאת האפקטיביות של הפעולות העסקיות בחטיבה
BP למנהלי.ות התחומים השונים בחטיבה. מתן ידע פיננסי וכלים מקצועיים לקבלת החלטות עסקיות נכונות ובהתאם ליעדים
שותפות ותמיכה בהובלת מהליכי פרודוקטיביות ופיתוח עסקי.
דרישות:
תואר ראשון בכלכלה/מנע"ס/ ראיית חשבון
ניסיון בארגון תעשייתי, עדיפות לתחום המזון
ניסיון בהובלת תהליכים, התנהלות מול דרגים בכירים המשרה מיועדת לנשים ולגברים כאחד.
תואר ראשון בכלכלה/מנע"ס/ ראיית חשבון
ניסיון בארגון תעשייתי, עדיפות לתחום המזון
ניסיון בהובלת תהליכים, התנהלות מול דרגים בכירים המשרה מיועדת לנשים ולגברים כאחד.