לקייטרינג ואירועים בבאר שבע דרוש/ה שף /ית.
התפקיד כולל:
– ניהול צוות הכולל עובדי מטבח ועובדים כלליים.
– אחראיות על הוצאת מנות.
– ניהול מטבח, משמרות ומלאי המטבח.
התפקיד כולל:
– ניהול צוות הכולל עובדי מטבח ועובדים כלליים.
– אחראיות על הוצאת מנות.
– ניהול מטבח, משמרות ומלאי המטבח.
– עבודה במשרה מלאה.
– שכר מתגמל ותנאים מעולים.
דרישות:
– ניסיון במערכות מזון מורכבות.
– ניסיון בתחום – חובה.
– המשרה מיועדת לנשים ולגברים כאחד.
– ניסיון במערכות מזון מורכבות.
– ניסיון בתחום – חובה.
– המשרה מיועדת לנשים ולגברים כאחד.