-ניהול צוותי עבודה במספר מטבחים במקביל סה"כ כ-800 מנות.
-הובלת הפעילות הקולינארית במטבחים בסגנונות שונים (חלבי /בשרי).
-יצירתיות וחדשנות.
-הדרכה, ליווי ובקרה על תהליכי הייצור, אחסנה, בקרת איכות ובטיחות מזון.
-ניהול ושליטה על מערך המטבחים ועובדיו תוך חתירה ליעדי ביצוע ואיכות ועמידה בתוכניות העבודה.
-בניית תפריטים.
-הובלת הפעילות הקולינארית במטבחים בסגנונות שונים (חלבי /בשרי).
-יצירתיות וחדשנות.
-הדרכה, ליווי ובקרה על תהליכי הייצור, אחסנה, בקרת איכות ובטיחות מזון.
-ניהול ושליטה על מערך המטבחים ועובדיו תוך חתירה ליעדי ביצוע ואיכות ועמידה בתוכניות העבודה.
-בניית תפריטים.
דרישות:
-כושר מנהיגות וניסיון בניהול צוות טבחים מקצועי מעל 500 מנות חובה.
-שף/ית שלב 4 ומעלה חובה.
-יחסי אנוש טובים ותודעת שירות גבוה.
-ידע והקפדה על בטיחות מזון ותהליכי עבודה.
-ניסיון מקצועי רלוונטי מוכח ויציב.
-ניסיון בניהול מערך מזון בחברת הסעדה.
-שליטה ביישומי מחשב.
* המשרה מיועדת לנשים ולגברים כאחד.
-כושר מנהיגות וניסיון בניהול צוות טבחים מקצועי מעל 500 מנות חובה.
-שף/ית שלב 4 ומעלה חובה.
-יחסי אנוש טובים ותודעת שירות גבוה.
-ידע והקפדה על בטיחות מזון ותהליכי עבודה.
-ניסיון מקצועי רלוונטי מוכח ויציב.
-ניסיון בניהול מערך מזון בחברת הסעדה.
-שליטה ביישומי מחשב.
* המשרה מיועדת לנשים ולגברים כאחד.