מטרת התפקיד:
קידום תחומי האיכות לעמידה בתקני איכות בינלאומיים.
קידום תחומי האיכות לעמידה בתקני איכות בינלאומיים.
תיאור תפקיד ומטלות עיקריות:
אחריות בנושאי GMP ועריכת מבדקי סניטציה.
ולידציה של תהליכי ניקיון, ליווי בשטח, כתיבת הוראות עבודה וטפסים.
ביצוע בקרת איכות בקווי המילוי ובמחלקות התהליך.
ריכוז אי התאמות יצור, טיפול במוצר חריג ובכלל זה: זיהוי ועיכוב, ביצוע תחקיר, מעקב אחר ביצוע הטיפול במוצר, כתיבת דוח והפצתו לגורמים הרלוונטיים.
ביצוע מעקב אחר פעולות מתקנות ומונעות.
השתתפות במבדקי בעלי עניין.
ביצוע מבדקים פנימיים ובכלל זה: תכנון מבדק מול ביצוע, כתיבת דוח, מעקב ביצוע טיפול בליקויים.
דרישות:
תואר ראשון במדעי המזון או תואר מקביל.
ניסיון של לפחות שנה בתחום האיכות ממפעלי מזון.
היכרות עם תקני HACCP, GMP, FSSC יתרון. המשרה מיועדת לנשים ולגברים כאחד.
תואר ראשון במדעי המזון או תואר מקביל.
ניסיון של לפחות שנה בתחום האיכות ממפעלי מזון.
היכרות עם תקני HACCP, GMP, FSSC יתרון. המשרה מיועדת לנשים ולגברים כאחד.