זו הזדמנות להשתלב במשרה ניהולית, משמעותית ומאתגרת בלב ההתנהלות הטכנולוגית במחלבה. מנהל/ת תחום בטיחות מוצר אחראי/ת על שמירת סטנדרטים גבוהים באיכות המוצרים המיוצרים בקווי הייצור ועל נתינת מענה לכל בעיה טכנולוגית, וכל זאת בסביבת עבודה מתקדמת, חדשנית ומפתחת.
השתלבות בפורום הניהולי של המחלבה.
ניהול אפקטיבי של שיטות HACCP ותחום התברואה לצורך הבטחת בטיחות ואיכות מוצרי המחלבה.
הובלת תהליכי שיפור מתמיד, התייעלות ושיפור שיטות בתחום בטיחות המזון.
ניהול צוות עובדים ועבודה מטריציונית מול צוות HACCP להבטחת בטיחות מוצרי המחלבה.
ריכוז עבודה מול השירותים הווטרינריים הן בפיקוח שוטף והן בהיערכות למשלוחי מוצר לייצוא.
ניהול תחום בקרת מזיקים.
ניהול, הנחיה וליווי פרויקטים שונים בתחומי בטיחות ואיכות המזון.