ניהול טכנולוגי כולל של 2 אתרי הייצור של החברה
ניהול וביצוע בפועל של תהליכי פיתוח מוצרים חדשים או מוצרים קיימים. פיתוח כתוצאה מדרישת לקוח/שיווק/יוזמה עצמאית.
אחריות על הקמה ותחזוק עצי מוצר.
trouble shooting: זיהוי נקודות כשל/בעיות שעלולות להתרחש בתהליך ומתן פיתרונות.
טכנלוגיית קו: היכרות עם הפונקציות בתהליך הייצור ופיתרון תקלות בתהליך.
אחריות על עבודה בהתאם לתקנים ורגולציות
ניהול וביצוע בפועל של תהליכי פיתוח מוצרים חדשים או מוצרים קיימים. פיתוח כתוצאה מדרישת לקוח/שיווק/יוזמה עצמאית.
אחריות על הקמה ותחזוק עצי מוצר.
trouble shooting: זיהוי נקודות כשל/בעיות שעלולות להתרחש בתהליך ומתן פיתרונות.
טכנלוגיית קו: היכרות עם הפונקציות בתהליך הייצור ופיתרון תקלות בתהליך.
אחריות על עבודה בהתאם לתקנים ורגולציות
דרישות:
– טכנולוג מזון עם ניסיון של 8 שנים ומעלה בתעשיית המזון בתפקידי פיתוח.
– היכרות עם תהליכי טיגון/אפייה/טעמים-יתרון
– היכרות עם תקני איכות.
– אנגלית ברמה טובה
– טכנולוג מזון עם ניסיון של 8 שנים ומעלה בתעשיית המזון בתפקידי פיתוח.
– היכרות עם תהליכי טיגון/אפייה/טעמים-יתרון
– היכרות עם תקני איכות.
– אנגלית ברמה טובה
מאפייני אישיות נדרשים:
– חוש קולינרי, אהבה לבישול.
חדשנות, היכרות עם טרנדים וחידושים בעולמות המזון.
– יכולת מצויינת לעבודת ממשקים. המשרה מיועדת לנשים ולגברים כאחד.