הכנת מזון והזמנת חומרי הגלם בהתאם לתפריטים המומלצים ובהתאם להוראות המנה/ל והמפקח/ת הפדגוגיים, תוך שמירה על כללי הבטיחות, הניקיון וההיגיינה. על המבשלת להיות בקשר עם הצוות החינוכי ,לדאוג לכמות המזון הדרושה ולטיבו. כמו כן, לדאוג לסביבה נקייה, היגיינה, גיוון ותזונה נכונה ובריאה ואווירה חמימה.

כללי|משרות כלליות
אזור השרוןהרצליה / רמת השרוןנתניה
מלאה
פורסם לפני 6 ימים
פורסמה ברשת
מידת ההתאמה שלי לתפקיד
התאמתך לתפקיד מחושבת על פי כישורך (כפי שסיפרת לנו עליהם) מול דרישות המעסיק - אין בכך כדי להעיד על קבלתך לעבודה (זה יחליט המעסיק)