למסעדה אסייאתית דרוש/ה מנהל/ת מסעדות/ מנהל/ת משמרת
תחומי אחריות:
1.ניהול והנעת צוותי פלור, גיוס עובדים, הכשרות, הדרכות והובלה לעמידה ביעדים.
2.ניהול חווית האירוח, שירות ונראות המסעדה.
3.ניהול כלכלי,עלויות עבודה, יחידת רווח והפסד עצמאית, ממוצע לסועד וניהול מלאי.
4.ניהול מערך משלוחים נרחב.
5. העבודה במשרה מלאה, נכונות לשעות נוספות ועבודה מאומצת.
תחומי אחריות:
1.ניהול והנעת צוותי פלור, גיוס עובדים, הכשרות, הדרכות והובלה לעמידה ביעדים.
2.ניהול חווית האירוח, שירות ונראות המסעדה.
3.ניהול כלכלי,עלויות עבודה, יחידת רווח והפסד עצמאית, ממוצע לסועד וניהול מלאי.
4.ניהול מערך משלוחים נרחב.
5. העבודה במשרה מלאה, נכונות לשעות נוספות ועבודה מאומצת.
דרישות:
ניסיון בניהול יחידת רווח עצמאית, ניסיון בניהול עובדים ותהליכים, ניסיון בניהול מסעדה (לפחות 3 שנים) יתרון לבאים מהעולם האסייאתי.
ניסיון בניהול משלוחים.
תנאים מצויינים ואפשרויות קידום למתאימים.
אנגלית ברמה גבוהה.
* המשרה מיועדת לנשים ולגברים כאחד.
ניסיון בניהול יחידת רווח עצמאית, ניסיון בניהול עובדים ותהליכים, ניסיון בניהול מסעדה (לפחות 3 שנים) יתרון לבאים מהעולם האסייאתי.
ניסיון בניהול משלוחים.
תנאים מצויינים ואפשרויות קידום למתאימים.
אנגלית ברמה גבוהה.
* המשרה מיועדת לנשים ולגברים כאחד.