בית קפה שכונתי צעיר ורענן, מחפש מנהל/ת מסעדה אנרגטי/ת ודינאמי/ת עם תשוקה לאירוח ותודעת שירות גבוהה.
תחומי אחריות ומשימות עיקריות:
1. ניהול והנעת צוות עובדים גדול והטרוגני, כולל: גיוס, הכשרה, הדרכה, ליווי, חניכה והובלה לעמידה ביעדים, זיהוי פוטנציאל צמיחה והצבת יעדים.
2. ניהול איכות (איכות מזון, תברואה, עבודה על פי נהלי עבודה ותקנים, איכות השירות, ניהול תחזוקה ואחזקה), פיתוח תהליכי עבודה חדשים.
3. ניהול כלכלי של יחידת רווח עצמאית (ניהול תהליכי הזמנות, מלאים, לייבר פוד קוסט, ממוצע לסועד ועוד).
4. פלור – בניית סידור עבודה בהתאם לכמות העבודה, ומפגשים תקופתיים עם צוות מכל מחלקות המסעדה.
תנאים מתגמלים ושכר גבוה למתאימים/ות!
משרה מלאה, 6 ימים בשבוע (מסעדה כשרה – לא פועלת בשבת, רק במוצ”ש).
דרישות:
– ניסיון של 3 שנים לפחות בניהול מסעדות – חובה.
– בעל/ת יכולת להניע אירוח ולעורר השראה באחרים לעשות זאת.
– בעל/ת הבנת מערך משלוחים.
– הפגנת כישורי מנהיגות והובלה, אימון ודחיפה למצוינות.
– יכולת סדר וארגון גבוהות מאוד.
– שליטה במערכת קופות Tabit ו-ShiftOrganizer- יתרון.
– השכלה אקדמית – יתרון משמעותי.
– יעילות ומכוונות לפרטים, עם יחסי אנוש מעולים והתמקדות בתוצאות.
– בעל/ת הבנה של היבטים פיננסיים של הפעילות העסקית.
– זמינות בלוח זמנים גמיש, ומוכנות לעבודה בערבים וסופי שבוע (ללא חגים ושבתות).
– המשרה מיועדת לנשים ולגברים כאחד.
– ניסיון של 3 שנים לפחות בניהול מסעדות – חובה.
– בעל/ת יכולת להניע אירוח ולעורר השראה באחרים לעשות זאת.
– בעל/ת הבנת מערך משלוחים.
– הפגנת כישורי מנהיגות והובלה, אימון ודחיפה למצוינות.
– יכולת סדר וארגון גבוהות מאוד.
– שליטה במערכת קופות Tabit ו-ShiftOrganizer- יתרון.
– השכלה אקדמית – יתרון משמעותי.
– יעילות ומכוונות לפרטים, עם יחסי אנוש מעולים והתמקדות בתוצאות.
– בעל/ת הבנה של היבטים פיננסיים של הפעילות העסקית.
– זמינות בלוח זמנים גמיש, ומוכנות לעבודה בערבים וסופי שבוע (ללא חגים ושבתות).
– המשרה מיועדת לנשים ולגברים כאחד.