למלון יוקרה באילת דרוש/ה מנהל /ת מזון ומשקאות.
ניהול מערך מזון ומשקאות בבית מלון. ניהול צוות עובדים, סידורי עבודה.
ניהול מערך מזון ומשקאות בבית מלון. ניהול צוות עובדים, סידורי עבודה.
דרישות:
ניסיון מלונאי קודם – חובה.
ניסיון בניהול מזון ומשקאות – יתרון.
יכולת ניהול צוות עובדים – חובה.
נכונות לעבודה בסופי שבוע.
יחסי אנוש מעולים. המשרה מיועדת לנשים ולגברים כאחד.
ניסיון מלונאי קודם – חובה.
ניסיון בניהול מזון ומשקאות – יתרון.
יכולת ניהול צוות עובדים – חובה.
נכונות לעבודה בסופי שבוע.
יחסי אנוש מעולים. המשרה מיועדת לנשים ולגברים כאחד.