ניהול צוות עובדים.
הובלת כל תהליכי האיכות, כתיבת נהלים, קשר עם לקוחות בארץ ובחול, הובלת אסטרטגיה לשיפור האיכות, הדרכה והטמעה בשטחי הייצור, הבדיקות והמעבדה.
זיהוי וניהול הסיכונים לבטיחות במזון.
הגדרה של תהליכי טיפול ומניעה בצורה עקבית ושיטתית.
התאמה לדרישות החוק והתקנות הרלוונטיות.
צמצום ההוצאות על איבוד חומר והחזרים.
הנעה של תהליכי שיפור.
מעבר לתהליכי עבודה אפקטיבים ויעילים.
עמידה בתקני HACCAP.
הכרת תקן BRC
הובלת כל תהליכי האיכות, כתיבת נהלים, קשר עם לקוחות בארץ ובחול, הובלת אסטרטגיה לשיפור האיכות, הדרכה והטמעה בשטחי הייצור, הבדיקות והמעבדה.
זיהוי וניהול הסיכונים לבטיחות במזון.
הגדרה של תהליכי טיפול ומניעה בצורה עקבית ושיטתית.
התאמה לדרישות החוק והתקנות הרלוונטיות.
צמצום ההוצאות על איבוד חומר והחזרים.
הנעה של תהליכי שיפור.
מעבר לתהליכי עבודה אפקטיבים ויעילים.
עמידה בתקני HACCAP.
הכרת תקן BRC
דרישות:
הנדסת כימיה/מזון/ביוטכנולוגיה/חומרים.
הסמכה בתחום האיכות.
נסיון ניהולי – חובה.
נסיון בתעשיות תהליכיות/מזון/פארמה/ אריזות מזון – יתרון.
אנגלית טובה מאוד.
יכולת הובלה אסטרטגית ו-HANDS ON של מפעל יצרני תהליכי ומוביל המשרה מיועדת לנשים ולגברים כאחד.
הנדסת כימיה/מזון/ביוטכנולוגיה/חומרים.
הסמכה בתחום האיכות.
נסיון ניהולי – חובה.
נסיון בתעשיות תהליכיות/מזון/פארמה/ אריזות מזון – יתרון.
אנגלית טובה מאוד.
יכולת הובלה אסטרטגית ו-HANDS ON של מפעל יצרני תהליכי ומוביל המשרה מיועדת לנשים ולגברים כאחד.