התפקיד כולל:
-ניהול תפעולי של המטבח וחדר האוכל
-ניהול עובדים
-אחריות על תפעול התחנה
-אחריות על בטיחות במזון ובעבודה
-ניהול תפעולי של המטבח וחדר האוכל
-ניהול עובדים
-אחריות על תפעול התחנה
-אחריות על בטיחות במזון ובעבודה
פרטי המשרה:
ימי עבודה: 5 ימים בשבוע, א’-ה’.
שעות עבודה: 06:30 -16:00.
יש תחבורה ציבורית למקום.
תנאים מצוינים למתאימים.
דרישות:
-יכולת ניהול והובלת צוות.
-ניסיון בחברת הסעדה/ ניהול חד”א גדולים – חובה.
-יצירתיות.
-הופעה ייצוגית.
-שירותיות.
-נסיון ניהול חדר אוכל – חובה.
-ניסיון בעבודה מול מחשב ויישומי אופיס – חובה.
* המשרה מיועדת לנשים ולגברים כאחד.
-יכולת ניהול והובלת צוות.
-ניסיון בחברת הסעדה/ ניהול חד”א גדולים – חובה.
-יצירתיות.
-הופעה ייצוגית.
-שירותיות.
-נסיון ניהול חדר אוכל – חובה.
-ניסיון בעבודה מול מחשב ויישומי אופיס – חובה.
* המשרה מיועדת לנשים ולגברים כאחד.