דרוש /ה מנהל /ת מטבח הכנות לקאנאפ’ס המתמחה בייצור פינגר פוד איכותי ומגשי אירוח.
כלל המוצרים מיוצרים במטבח ובקונדיטוריית החברה בפתח תקווה.
העבודה הינה במטבח הכנות וכוללת חיתוך גבינות וירקות, הכנת סלטים ועוד.
המתאימים יהנו מסביבת עבודה איכותית ומשכר גבוה.
העבודה 5 ימים בשבוע בימים א-ה, בין השעות 07:00-17:00.
כלל המוצרים מיוצרים במטבח ובקונדיטוריית החברה בפתח תקווה.
העבודה הינה במטבח הכנות וכוללת חיתוך גבינות וירקות, הכנת סלטים ועוד.
המתאימים יהנו מסביבת עבודה איכותית ומשכר גבוה.
העבודה 5 ימים בשבוע בימים א-ה, בין השעות 07:00-17:00.
דרישות:
מוסר עבודה גבוה, דייקנות, ניקיון ואסטטיות – חובה.
ניסיון במטבח פס קר – יתרון.
– המשרה מיועדת לנשים ולגברים כאחד.
מוסר עבודה גבוה, דייקנות, ניקיון ואסטטיות – חובה.
ניסיון במטבח פס קר – יתרון.
– המשרה מיועדת לנשים ולגברים כאחד.