טיפול בהיבטים הטכנולוגים של תהליכי הייצור, לרבות מתן פתרונות טכנולוגיים וטיפול בכשלים במהלך הייצור השוטף.
ניתוח מגמות של פרמטרים טכנולוגיים בתהליכי הייצור לצורך פתרון בעיות וייזום תהליכי שיפור.
אופטימיזציה של תהליכי הייצור ותהליכים תומכים (CIP, תשתיות) מההיבט האיכותי והכלכלי.
ייזום, כתיבה ועדכון של הוראות העבודה בתחום האחריות ובקרה על יישומם.
טיפול שוטף בחריגות טכנולוגיות בתהליך ובחריגים כימיים, מיקרוביאלים ואורגנולפטיים.
טיפול בקווי היצור למניעת תלונות צרכנים ולקוחות.
חברות בצוותי בטיחות מוצר.
הטמעה בשטח של ציוד תהליכי חדש משלב האפיון ועד לשלב ההרצה והעברה לתפעול.
ניתוח מגמות של פרמטרים טכנולוגיים בתהליכי הייצור לצורך פתרון בעיות וייזום תהליכי שיפור.
אופטימיזציה של תהליכי הייצור ותהליכים תומכים (CIP, תשתיות) מההיבט האיכותי והכלכלי.
ייזום, כתיבה ועדכון של הוראות העבודה בתחום האחריות ובקרה על יישומם.
טיפול שוטף בחריגות טכנולוגיות בתהליך ובחריגים כימיים, מיקרוביאלים ואורגנולפטיים.
טיפול בקווי היצור למניעת תלונות צרכנים ולקוחות.
חברות בצוותי בטיחות מוצר.
הטמעה בשטח של ציוד תהליכי חדש משלב האפיון ועד לשלב ההרצה והעברה לתפעול.
דרישות:
הנדסאי או תואר ראשון בהנדסת מזון/ כימיה/ ביוטכנולוגיה/ ביוכימיה/ מדעי המזון
ניסיון קודם כטכנולוג/ית בתעשיית המזון – יתרון.
אנגלית טכנית ברמה גבוהה. המשרה מיועדת לנשים ולגברים כאחד.
הנדסאי או תואר ראשון בהנדסת מזון/ כימיה/ ביוטכנולוגיה/ ביוכימיה/ מדעי המזון
ניסיון קודם כטכנולוג/ית בתעשיית המזון – יתרון.
אנגלית טכנית ברמה גבוהה. המשרה מיועדת לנשים ולגברים כאחד.