-התפקיד כולל ניהול תפעולי של המטבח וחדר האוכל.
-ניהול עובדים.
-אחריות על תפעול התחנה.
-אחריות על סרוויס בוקר וצהרים (מוכנות, נראות, הגשה, צלחות, ניקיון ושטיפת כלים).
-אחריות על מלאי ההזמנות.
-ניהול עובדים.
-אחריות על תפעול התחנה.
-אחריות על סרוויס בוקר וצהרים (מוכנות, נראות, הגשה, צלחות, ניקיון ושטיפת כלים).
-אחריות על מלאי ההזמנות.
ימי עבודה: 5 ימים בשבוע, א’-ה’.
שעות עבודה: 06:30 -16:00.
יש תחבורה ציבורית למקום.
דרישות:
-יכולת ניהול והובלת צוות.
-ניסיון בחברת הסעדה/ ניהול חד”א גדולים – חובה.
-יצירתיות.
-הופעה ייצוגית.
-שירותיות.
-נסיון ניהול חדר אוכל – חובה.
-ניסיון בעבודה מול מחשב ויישומי אופיס – יתרון.
* המשרה מיועדת לנשים ולגברים כאחד.
-יכולת ניהול והובלת צוות.
-ניסיון בחברת הסעדה/ ניהול חד”א גדולים – חובה.
-יצירתיות.
-הופעה ייצוגית.
-שירותיות.
-נסיון ניהול חדר אוכל – חובה.
-ניסיון בעבודה מול מחשב ויישומי אופיס – יתרון.
* המשרה מיועדת לנשים ולגברים כאחד.