למפעל מזון מוביל, דרוש/ה מנהל /ת ייצור מקצועי/ת ואחראי/ת לניהול ותפעול הייצור של המפעל.
התפקיד כולל ניהול צוותי הייצור, פיקוח על תהליכי הייצור, עמידה ביעדי איכות ויעילות, ושיפור מתמיד של תהליכי העבודה.
התפקיד כולל ניהול צוותי הייצור, פיקוח על תהליכי הייצור, עמידה ביעדי איכות ויעילות, ושיפור מתמיד של תהליכי העבודה.
תחומי אחריות:
– ניהול ופיקוח על כל היבטי הייצור השוטף של המפעל.
– הובלת צוותי הייצור והכשרתם לעמידה ביעדים ובתקני איכות.
– תכנון וניהול תוכניות ייצור בהתאם לצרכים ולדרישות.
– הבטחת איכות המוצרים ועמידה בתקני בטיחות מזון.
– זיהוי והטמעה של תהליכי שיפור וייעול בייצור.
– פתרון בעיות בזמן אמת ושמירה על רציפות תפעולית.
– עבודה בשיתוף פעולה עם מחלקות אחרות במפעל, כולל איכות, לוגיסטיקה ותחזוקה.
דרישות:
– ניסיון קודם בניהול ייצור במפעל מזון חובה.
– השכלה אקדמית רלוונטית ( הנדסה תעשייה וניהול, הנדסת מזון, הנדסת מכונות) יתרון.
– יכולת ניהול והנעת צוות עובדים.
– כישורי ארגון ותכנון גבוהים.
– היכרות עם תקני בטיחות מזון ותקני איכות.
– יכולת עבודה בסביבה דינמית ומרובת משימות.
– יחסי אנוש מעולים ויכולת עבודה בצוות. המשרה מיועדת לנשים ולגברים כאחד.
– ניסיון קודם בניהול ייצור במפעל מזון חובה.
– השכלה אקדמית רלוונטית ( הנדסה תעשייה וניהול, הנדסת מזון, הנדסת מכונות) יתרון.
– יכולת ניהול והנעת צוות עובדים.
– כישורי ארגון ותכנון גבוהים.
– היכרות עם תקני בטיחות מזון ותקני איכות.
– יכולת עבודה בסביבה דינמית ומרובת משימות.
– יחסי אנוש מעולים ויכולת עבודה בצוות. המשרה מיועדת לנשים ולגברים כאחד.