ניהול צוות עובדים בייצור להבטחה של תהליכים בטוחים, איכותיים וביעילות מרבית לעמידה ביעדי מחלקה.
העבודה כוללת אחריות על איכות הייצור והאריזה בהתאם לנוהלי עבודה.
בניית תוכנית עבודה לקווים על בסיס תוכנית יצור והבטחת ביצוע בצורה מיטבית
ניהול צוות עובדים ואחריות על חניכה, הכשרה, פיתוח אישי וטיפול בפרט.
אחריות על ניהול המשמרת ועמידה בתוכנית הייצור ורישום ומעקב ותקלות בכול קו, קבלת מידע על תקלות מהמפעילים וטיפולם מול אנשי האחזקה, ניהול מכבד כלפי העובד.
אחריות על תהליכי איכות, סדר וניקיון במחלקה, תוך הקפדה על כללי בטיחות מזון.
הובלה ויוזמה של תהליכי התייעלות לצורך עמידה ביעדים ושיפור בתחום התפעול.
עמידה ביעדים ע”י הנהלת החברה
העבודה כוללת אחריות על איכות הייצור והאריזה בהתאם לנוהלי עבודה.
בניית תוכנית עבודה לקווים על בסיס תוכנית יצור והבטחת ביצוע בצורה מיטבית
ניהול צוות עובדים ואחריות על חניכה, הכשרה, פיתוח אישי וטיפול בפרט.
אחריות על ניהול המשמרת ועמידה בתוכנית הייצור ורישום ומעקב ותקלות בכול קו, קבלת מידע על תקלות מהמפעילים וטיפולם מול אנשי האחזקה, ניהול מכבד כלפי העובד.
אחריות על תהליכי איכות, סדר וניקיון במחלקה, תוך הקפדה על כללי בטיחות מזון.
הובלה ויוזמה של תהליכי התייעלות לצורך עמידה ביעדים ושיפור בתחום התפעול.
עמידה ביעדים ע”י הנהלת החברה
דרישות:
השכלה/הכשרה מקצועית
12 שנות לימוד ובגרות.
תואר ראשון יתרון.
ניסיון בניהול צוות עובדים
ניסיון בתחום המזון ייתרון
עברית ברמת שפת אם ואנגלית ברמה בסיסית. המשרה מיועדת לנשים ולגברים כאחד.
השכלה/הכשרה מקצועית
12 שנות לימוד ובגרות.
תואר ראשון יתרון.
ניסיון בניהול צוות עובדים
ניסיון בתחום המזון ייתרון
עברית ברמת שפת אם ואנגלית ברמה בסיסית. המשרה מיועדת לנשים ולגברים כאחד.