השתלבות בפורום הניהולי של המפעל.
ניהול מערך הבטחת האיכות תוך ניהול אפקטיבי של צוות האיכות לטובת יצור מוצרים איכותיים ומתן שירות מיטבי לכלל הלקוחות (פנימיים וחיצוניים).
ניהול צוות של 2 עובדים: טכנולוג ואיש איכות, לרבות: תהליכי קליטה, הכשרה והסמכה, פיתוח וניוד.
קביעת נהלי עבודה ותכנים.
עיבוד, ניתוח סטטיסטי והסקת מסקנות אודות פעילויות איכות ותהליכים בתחום, כולל תלונות צרכנים.
ניהול ובקרת תכנית המבדקים השנתית (פנימיים וחיצוניים).
ניהול ובקרת תיעוד התחום, כולל: הוראות עבודה, טפסים, מפרטי מוצר סופי, נהלי איכות ועוד.
ניהול חומרי גלם ואריזות, בשוטף ונוכח ניסיונות חדשים.
קיום שגרות ניהול וממשקי עבודה מול ממשקים פנימיים במחלבה, ומול ממשקים חיצוניים, לרבות: מטה החברה, לקוחות וצרכנים.
ניהול מערך הבטחת האיכות תוך ניהול אפקטיבי של צוות האיכות לטובת יצור מוצרים איכותיים ומתן שירות מיטבי לכלל הלקוחות (פנימיים וחיצוניים).
ניהול צוות של 2 עובדים: טכנולוג ואיש איכות, לרבות: תהליכי קליטה, הכשרה והסמכה, פיתוח וניוד.
קביעת נהלי עבודה ותכנים.
עיבוד, ניתוח סטטיסטי והסקת מסקנות אודות פעילויות איכות ותהליכים בתחום, כולל תלונות צרכנים.
ניהול ובקרת תכנית המבדקים השנתית (פנימיים וחיצוניים).
ניהול ובקרת תיעוד התחום, כולל: הוראות עבודה, טפסים, מפרטי מוצר סופי, נהלי איכות ועוד.
ניהול חומרי גלם ואריזות, בשוטף ונוכח ניסיונות חדשים.
קיום שגרות ניהול וממשקי עבודה מול ממשקים פנימיים במחלבה, ומול ממשקים חיצוניים, לרבות: מטה החברה, לקוחות וצרכנים.
דרישות:
תואר בהנדסת מזון/ ביוטכנולוגיה/ כימיה/ מדעי המזון.
ניסיון של לפחות שנה בתחום האיכות או הטכנולוגיה במפעל יצור תהליכי.
ניסיון בניהול צוות עובדים – יתרון משמעותי.
אנגלית ברמה טובה (קריאה וכתיבה). המשרה מיועדת לנשים ולגברים כאחד.
תואר בהנדסת מזון/ ביוטכנולוגיה/ כימיה/ מדעי המזון.
ניסיון של לפחות שנה בתחום האיכות או הטכנולוגיה במפעל יצור תהליכי.
ניסיון בניהול צוות עובדים – יתרון משמעותי.
אנגלית ברמה טובה (קריאה וכתיבה). המשרה מיועדת לנשים ולגברים כאחד.