מה תעשה/י במסגרת התפקיד אצלנו?
– טיגון, אפייה ובישול לפי תפריט יומי והנחיות השף
– תפעול עמדות אקטיביות והגשת מזון בפס ההגשה
– שמירה על ניקיון המטבח והסביבה
– עבודה בהתאם לניהול משרד הבריאות
– ביצוע הוראות השף ומנכ"ל ענף המזון לפי הצורך
– טיגון, אפייה ובישול לפי תפריט יומי והנחיות השף
– תפעול עמדות אקטיביות והגשת מזון בפס ההגשה
– שמירה על ניקיון המטבח והסביבה
– עבודה בהתאם לניהול משרד הבריאות
– ביצוע הוראות השף ומנכ"ל ענף המזון לפי הצורך
דרישות:
כישורים ודרישות נדרשים:
– תעודת טבח סוג 1-2 יתרון.
– ניסיון בעבודה במטבח מוסדי לפחות שנה יתרון.
– אהבה לתחום המטבח.
– הקפדה על סדר, ניקיון ואסתטיקה.
– יכולת עבודה פיזית.
– עבודת צוות, חריצות ואחריות.
כישורים ודרישות נדרשים:
– תעודת טבח סוג 1-2 יתרון.
– ניסיון בעבודה במטבח מוסדי לפחות שנה יתרון.
– אהבה לתחום המטבח.
– הקפדה על סדר, ניקיון ואסתטיקה.
– יכולת עבודה פיזית.
– עבודת צוות, חריצות ואחריות.
הגעה עצמאית
גמישות ונכונות לעבודה מאומצת, כולל ערבי שישי, חגים ואירועים
משרה מלאה (100%)
כפיפות: שף ראשי ענף המזון
שעות עבודה:
א'-ה': 05:30-15:00
ו': 06:00-12:00 ו/או 15:00-21:00
כולל שעות נוספות, משמרות ערב, ערבי חג, שישי וחגים לפי הצורך המשרה מיועדת לנשים ולגברים כאחד.