אחריות לניהול תחום קוטג' וגבינות, כולל: תפעול, פיקוח ובקרה על מערך התהליך.
ניהול 3 אחמ"שים וניהול ישיר של כ 30 מפעילי חדר בקרה, לרבות: קליטת עובדים, תהליכי הכשרה והסמכה, תהליכי פיתוח וניוד עובדים תיקוף סטנדרטים ונהלי עבודה וקיום משובים.
עמידה בתוכנית הייצור, תוך ניצול אופטימלי של משאבים.
הובלת פעילויות מצוינות תפעולית והטמעת כלי מצוינות לשיפור יעילות תפעולית ופריון בעבודה
אחריות על שמירת נהלי הארגון, בפרט בתחומי בטיחות, תפעול, איכות ובטיחות המוצר.

מנהל/ת תחום תהליך קוטג' וגבינות למחלבת אלון תבור
דוברי שפות
זכרון יעקב / בנימינהחיפהטבריהעכו / נהריהפרדס חנה כרכורקריות
תנובה
מנהל/ת ייצור|תעשיה / ייצור
זכרון יעקב / בנימינהחיפהטבריהעכו / נהריהפרדס חנה כרכורקריות
דוברי שפות
פורסם לפני 3 שבועות
פורסמה ברשת