ליווי וייעוץ למפעלים ורשתות מזון.
במסגרת התפקיד ליווי וייעוץ לתקני איכות ובטיחות מזון לתקני איכות ובטיחות מזון -GMP, ISO 9001, HACCP, 22000 ISO וכד'
נוכחות וליווי ארגונים במבדקי לקוח ו/או משרד הבריאות/חקלאות, בקרה על עמידה בדרישות חוק
(רישיונות יצרן, תוויות מזון ועוד)
ליווי וייעוץ בנושא רישוי עסקים, מול משרד הבריאות, מול הרשויות השונות
במסגרת התפקיד ליווי וייעוץ לתקני איכות ובטיחות מזון לתקני איכות ובטיחות מזון -GMP, ISO 9001, HACCP, 22000 ISO וכד'
נוכחות וליווי ארגונים במבדקי לקוח ו/או משרד הבריאות/חקלאות, בקרה על עמידה בדרישות חוק
(רישיונות יצרן, תוויות מזון ועוד)
ליווי וייעוץ בנושא רישוי עסקים, מול משרד הבריאות, מול הרשויות השונות
דרישות:
תואר ראשון במדעי המזון/ הנדסת מזון/ביוטכנולוגיה/כימיה-חובה
ידיעת תקנים: BRC,GMP, ISO 9001, HACCP, 22000 ISO – חובה
נסיון קודם בבקרת איכות – חובה
ניסיון בהכנת תוכניות ומסמכים רלוונטים לטובת רישוי עסקים, רישיונות יצרן – יתרון
המשרה כרוכה בנסיעות. המשרה מיועדת לנשים ולגברים כאחד.
תואר ראשון במדעי המזון/ הנדסת מזון/ביוטכנולוגיה/כימיה-חובה
ידיעת תקנים: BRC,GMP, ISO 9001, HACCP, 22000 ISO – חובה
נסיון קודם בבקרת איכות – חובה
ניסיון בהכנת תוכניות ומסמכים רלוונטים לטובת רישוי עסקים, רישיונות יצרן – יתרון
המשרה כרוכה בנסיעות. המשרה מיועדת לנשים ולגברים כאחד.