דרוש /ה מנהל /ת משמרת למפעל מזון באור עקיבא. העבודה הינה במשמרות, 5 ימים בשבוע.
התפקיד כולל:
– ניהול משמרת שוטף הכולל את הפעלת עובדי הייצור (עד כ – 25 עובדים)
– עמידה ביעדים
– ניהול העבודה בהתאם לתקני מזון מחמירים והוראות מחלקת האיכות
– טיפול באירועי משמעת וכו’. הפקת דו”חות שונים.
התפקיד כולל:
– ניהול משמרת שוטף הכולל את הפעלת עובדי הייצור (עד כ – 25 עובדים)
– עמידה ביעדים
– ניהול העבודה בהתאם לתקני מזון מחמירים והוראות מחלקת האיכות
– טיפול באירועי משמעת וכו’. הפקת דו”חות שונים.
שכר מצויין, הפרשות סוציאליות על פי החוק, קרן פיצויים, נסיעות.
דרישות:
– ניסיון מוכח בניהול משמרת בתעשיה.
– עדיפות לניסיון בתחום המזון, ניסיון בתחום האפיה – יתרון משמעותי.
– יכולת טכנית טובה.
– יכולת טובה בהפעלת המחשב ותוכנות האופיס השונות.
* המשרה מיועדת לנשים ולגברים כאחד.
– ניסיון מוכח בניהול משמרת בתעשיה.
– עדיפות לניסיון בתחום המזון, ניסיון בתחום האפיה – יתרון משמעותי.
– יכולת טכנית טובה.
– יכולת טובה בהפעלת המחשב ותוכנות האופיס השונות.
* המשרה מיועדת לנשים ולגברים כאחד.