אחריות על תפעול שוטף של העמדות בתחום המסעדות בחנות (מטבח, אספרסו בר, חדר אוכל) במהלך כל שעות הפעילות.
הנעת עובדים לעמידה ביעדים היומיים תוך שימור/ שיפור היעדים הקיימים.
ניהול ישיר של צוות העובדים במשמרת.
מחויבות למתן שרות איכותי ומקצועי ברמה הגבוהה ביותר ללקוחות הפנימיים והחיצוניים של החברה.
אחריות על נהלי בטיחות במזון וכן ניקיון המחלקה.
ייצוג החנות ומדיניותה במקצועיות התואמת את הקונספט ה”איקאי” (נהלים, הנחיות עבודה).
משרה מלאה, א’-ו’, במשמרות (בוקר/ערב) כולל סופי שבוע שישי בוקר ובחגים.
הנעת עובדים לעמידה ביעדים היומיים תוך שימור/ שיפור היעדים הקיימים.
ניהול ישיר של צוות העובדים במשמרת.
מחויבות למתן שרות איכותי ומקצועי ברמה הגבוהה ביותר ללקוחות הפנימיים והחיצוניים של החברה.
אחריות על נהלי בטיחות במזון וכן ניקיון המחלקה.
ייצוג החנות ומדיניותה במקצועיות התואמת את הקונספט ה”איקאי” (נהלים, הנחיות עבודה).
משרה מלאה, א’-ו’, במשמרות (בוקר/ערב) כולל סופי שבוע שישי בוקר ובחגים.
דרישות:
ניסיון קודם בתחום המטבח/מזון/הסעדה- חובה
ניסיון קודם בניהול צוות עובדים- יתרון
נכונות לעבודה במשמרות
יכולת הבעה טובה בעברית
רצון ויכולת לעבודה אינטנסיבית ומאומצת, גמישות בשעות העבודה המשרה מיועדת לנשים ולגברים כאחד.
ניסיון קודם בתחום המטבח/מזון/הסעדה- חובה
ניסיון קודם בניהול צוות עובדים- יתרון
נכונות לעבודה במשמרות
יכולת הבעה טובה בעברית
רצון ויכולת לעבודה אינטנסיבית ומאומצת, גמישות בשעות העבודה המשרה מיועדת לנשים ולגברים כאחד.